torsdag 27 september 2012

Bokbloggar farliga?

Nu måste jag kanske fundera extra... Och inte bara jag. I Times Literary Supplement säger Peter Stothard att bokbloggar kan vara till men för den litterära kritiken, " - - - to the detriment of literature - - -" dvs ytterst för litteraturen... Ja ni får läsa själva...

5 kommentarer:

 1. Hov, dén gad jeg også at ælse - du må fortælle mig hvad er sker på lørdag!

  SvaraRadera
 2. Ps. - du har Promenadens gamle adresse på din blogroll, den nye er: www.prmndn.dk

  SvaraRadera
 3. Hej, jag hörde att Agneta Pleijel på bokmässan jämförde bokbloggar med "graffiti". Hon kanske uppskattar graffiti, men jag tror inte det ...?

  Jag har läst din översättning av Martins bok Marken, vet du om det är något releasedatum på den? 10Tals hemsida är lite gåtfull (dvs tyst) i det ärendet.

  SvaraRadera
 4. Bernur! Martins bok finns nu i handeln. På bokmässan idag lördag hade vi ett slags presentation av den. Och från 10TAL kan den nu fås. Hälsningar, S.

  SvaraRadera
 5. Nu såg jag att det är recensionsdag 26 oktober, så jag håller mig till det datum. Något säger mig att jag ändå kommer att ligga före de flesta dagstidningarna, ha! Jag fick med mig Marken från Bokmässan, dock var jag där fel dag för att höra läsning, men har hört från andra att det var fint. Likaså Steinar Opstads uppläsning tillsammans med UKON.

  SvaraRadera