torsdag 28 januari 2016

En bildförstörare på besök i Rom

För några år sedan upprördes jag när talibanerna sprängde makalösa skulpturer inhuggna i afghanska berg för många hundra år sedan - muhammedaner orkar inte se bilder. Bildförbudet hör till de stolligaste sidorna i denna stolliga "religion". Och i Syrien håller just nu samtida jihadistiska muhammedaner på att föröda delar av antikens stora byggnadsverk.
     Att det verkligen är så att man måste förhindra muhammedanismen att komma till Europa - där konstskatterna är så väldiga - det framstår som allt mer maktpåliggande.
     Och jag förstår plötsligt varför man i Rom med stora masonitskivor skyddar alla skulpturer på muséerna när själve den muhammedanske översteprästen kommer på besök. Vad skulle han inte kunna ställa till med!

1 kommentar:

  1. "Att det verkligen är så att man måste förhindra muhammedanismen att komma till Europa"

    Du har gjort den insikten, samtidigt som du propagerar för massinvandring från muslimska länder till Europa!? Jag förstår mig inte på din politiska hållning. Ena stunden kallar du islam en "stollig 'religion'" (tydligen är det inte ens en religion vi talar om), andra stunden hetsar du mot SD och alla som på något sätt vill begränsa mångkulturens och den utomeuropeiska asylinvandringens fruktansvärda konsekvenser för de västerländska samhällena... Får man efterlysa lite konsekvens?

    SvaraRadera